WordPress Thesis

Thesis Template til WordPress


Det tog mig rigtig lang tid at finde en template jeg kunne bruge til www.Make-It-Count.dk. Jeg var ikke 100% klar over hvordan jeg ville have siden til at se ud og havde derfor behov for en template der var fleksibel. Samtidig skulle den selvfølgelig være lavet på en SEO venlig måde således at siden her kunne fremstå superoptimeret og strømlinet. Jeg har brugt laaaaaang tid på at søge nettet igennem for at finde templates – også til tidligere kunder og pludselig en dag var søgeresultaterne anderledes end de plejer at være. Jeg har nok stavet forkert eller anderledes og aller overst i Googles søgeresultater lå Thesis.

Alene fordi jeg ikke havde set den før (og måske fordi den lå øverst i søgeresultaterne) klikkede jeg interesseret på den. Det tog mig lidt tid at finde rundt på deres side for at finde information og eksempler, hvilket er irriterende som en hveps i underbukserne. Men jeg er glad for at jeg holdt ud for det var sandelig lige hvad jeg havde brug for. Jeg var ganske vist ikke helt sikker fra starten, men da jeg så at de havde en 30 dages Money Back Guarantee, købte jeg den simpelthen.

 

Thesis template

Klik på billedet for at se en større version.

Det viste sig at være en af de bedste templates jeg nogensinde har arbejdet med! Jeg kunne selv vælge om det skulle være 1, 2 eller 3 kolonner og hvor brede de skulle være. En af de ting der er med mange templates er at når man finder en der ser godt ud, men gerne lige vil have den lidt bredere fordi alle mennesker i dag har en bred 16:9 skærm, ja så kan det ikke lige lade sig gøre. Men det kan Thesis altså. Flydende. Helt ned til én pixels nøjagtighed! 

Det samme gælder for headeren. Med eller uden billede. Du har en meget større grad af design frihed med Thesis end med andre færdige templates. Her er et screen shot af design menuen

Når man skal ændre i en template foregår det ofte ved at rette i den bagvedliggende CSS, HTML og PHP kode, hvilket jeg har gjort rigtig meget og det er voldsomt tidskrævende. Thesis er så fleksibel at det endnu ikke har været nødvendigt at ændre noget som helst i koden. Det vil sige at min tid med at designe er skåret betydeligt ned og mit arbejde er blevet en hel del nemmere!

En temmelig interessant ting er at de folk der har siddet og kodet Thesis har tænkt i SEO mens de gjorde det. Thesis er enormt strømlinet og min side loader hurtigere med Thesis end med andre templates! Thesis kan kombinere alle stylesheets til ét – dvs. hurtigere loadtider.

Jeg har stadig ikke prøvet alle funktionerne i Thesis endnu, men én ting er helt sikkert: Jeg kommer til at bruge dette tema rigtig mange gange i fremtiden! 

 

Klik her for at lære mere om Thesis.

 

function wp_footer()