Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering SEO

Søgemaskineoptimering eller SEO som det også hedder, er efterhånden blevet en kompliceret disciplin. Så kompliceret at selv eksperter må uddanne sig konstant for at kunne følge med. Søgemaskine optimering gør at du kommer højere op i Googles søgeresultater og får derfor flere besøg. Det skulle gerne kunne forøge din omsætning. SEO kan IKKE erstatte en marketingkampagne som f.eks AdWords eller annoncer på Facebook.

Google reklamerer desværre ikke altid med hvordan deres placerings/ranking system virker og som SEO eksperter er vi ofte nødt til at teste hjemmesider igen og igen for at se hvad der virker. Søgemaskine Optimering er ikke længere noget du kan undgå hvis du vil findes i Google. Faktisk er det sådan at hvis du ikke får din side SEO behandlet er du bagude allerede fra starten.

Det vi ved at SEO med sikkerhed indebærer er:

1. En hjemmeside skal fungere optimalt på en telefon hvilket betyder:

  • Den skal vises hurtigt
  • Den skal give brugeren en så positiv oplevelse som muligt, hvilket vil sige relevant indhold ifht. hvad brugeren har søgt på.

2. Hjemmesiden skal have så mange relevante indgående links som muligt. Dvs. andre hjemmesider der linker til din side. Det giver din side autoritet.

3. Hvis din side kører med et SSL certifikat får den en lidt bedre behandling af Google end hvis ikke.

 

At få en hjemmeside til at fungere optimalt betyder at den kan vises perfekt på alle enheder fra en lille telefon til et 50″ fjernsyn. Det betyder også at den vises hurtigt, så brugeren ikke skal vente på den. Med andre ord – billeder skal optimeres og der skal lægges relevante tekster på dem. Tekst skal arrangeres rigtigt med passende overskrifter så brugeren hurtigt kan finde det han forventer. Bag ved scenen arbejder vi med at minimere siden og cache den så den vises så hurtigt som det overhovedet er muligt.

At få andre sider til at linke til din side er et meget stort stykke arbejde. Det tager rigtig lang tid. MEN et rigtig godt udgangspunkt er at sørge for at siden er attraktiv og informativ så andre får lyst til at linke til den uden at du skal kontakte dem. Oven i det kan man så begynde at sende mails rundt med links til dine artikler og forsøge at få andre til at læse og linke.

For at få søgemaskineoptimeringen til at virke, har vi selvfølgelig en kæmpe SEO-værktøjskasse, masser af SEO erfaring og lysten til at teste og vurdere hvilke metoder der egner sig bedst til den specifikke side.

Her er en liste med de ting vi kigger på når vi laver Søgemaskine Optimering:

  • Indgående links – så mange som muligt og så seriøse som muligt.
  • Udgående links – et par stykker pr. side hvis det er relevant.
  • Billedoptimering – Kompression og tags
  • Minimering af HTML og CSS
  • Anvendelse af Cache.
  • Anvendelse af Lazy load.
  • AMP – Googles special cache til mobilsider.
  • Optimering af sikkerhed på din side.

 

SEO er kompliceret og tager lang tid hvis du er ukendt med det. Vi gør det nemt og ukompliceret.

Ring 28 94 68 00

function wp_footer()