≡ Menu

Om Make It Count

Make It Count er 80% virtuelt,  (indtil videre) mande ejet og forsøgt kørt som et økologisk, mindfuldt og miljøansvarligt foretagende.

Alle priser er ex. moms, incl. børnebidrag, gammel skat og fedtafgifter.

Jeg førfølger en vision om en verden hvor alle mennesker har økonomisk og følelsesmæssig frihed til at leve livet 100%.

Denne kreative arbejdsplads ligger i udkanten af Århus tæt ved sø, skov og Rema 1000.

Jeg beundrer alle mine kunder (fordi de tør binde an med mig), deres familie og kæledyr, god musik, smukt design og intelligente kvinder.

Jeg bestræber mig på at alle samarbejdspartnere får mulighed for at arbejde i deres egen kreative geni zone, hvilket betyder at de selv har ansvar for det område hvor de føler og mener de kan gøre den største forskel i verden.

Min mission er at hjælpe verden med at sparke numse og have det sjovt samtidig.

Jeg tror ikke på mavefornemmelse. Det eneste min mave fortæller mig er hvornår det er spisetid. Jeg tror heller ikke på instinkter. De fortæller mig kun, om andre væsener er farlige eller ikke. Jeg tror derimod på kvindelig intuition, mandlig logik og specielt hvad de to ting kan udrette tilsammen!

Pengene er aldrig den primære drivkraft. Det er altid lidenskab og passion.

Omsorg for andre er den mest kraftfulde marketingstrategi der findes. Næst efter frygt. Men marketing der spiller på frygt er ikke god etik her i huset.

Jeg er alt for filantropisk og roder mig for tit ud i pengeløse projekter.

Men der skal altid være plads til non profit projekter her i butikken. Forretningsmodellen skal være en lille smule socialt ansvarlig. Se mere…

Jeg værdsætter massiv kreativitet, drive, helhedstænkning, sans for detaljer, hjerte, commitment, fokus, åbenhed og ærlighed.

Jeg arbejder efter sunde Jyske principper og værdier: Fornuft, rimelighed, retfærd, ret handlen og et par enkelte globale principper: Helhed og balance.

Gode kunder er ikke nødvendigvis dem der køber meget!

Værdierne i Make It Count er ikke en stor bunke penge, men gode produkter, et godt omdømme og de sejeste samarbejdspartnere der findes!

Min timeløn er kr. 1.150 ex. moms – med mindre du er en god kunde!